Rreth nesh

Shoqeria Civile Perspektiva eshte nje organizate jo qeveritare qe shtrine aktivitetin e saj ne komunen e Bujanocit dhe me gjere.

Na Kontaktoni: [email protected]

FOLLOW US

© Perspektivapress by aLT