Mos e Humbe

Medvegjës i kthehen takimet e vendlindjes

Me moton “Jam këtu”, qytetarët shqiptarë të Komunës së Medvegjës, më 1 maj, Ditës Ndërkombëtare të Punëtorëve, e kanë shënuar takimin e vendlindjes, manifestim...

POLITIKË

Ky film, nuk ja ngop kot!  

Kur përmendim NGOP, të paktë janë ata që nuk e njohin, madje shumicës në mënyrë të natyrshme i vjen për të qeshur. Ngop është...

‘Sajza’ e Agron Tufës (zh)varroset në teatër!

Është fëmija që u shua vetëm 8 vjeç në kampin e Tepelenës. Endri Çela e nxjerr “Sajzën” nga tregimi i Agron Tufës, për të...

OPINIONE

FILMI “DY GISHT MJALTË”  NË PRESHEVË

Shtëpia e Kulturës “ Abdulla Krashnica” në Preshevë, më 29.02.2024, organizoi premierën e filmit “Dy gisht mjaltë” të Ermal Mamaqit dhe të Elvana Gjatës. Salla...

KULTURË

Intervista

Intervistë me poetin e madh grek Janis Ricos

PA POEZI, NUK KA TË NESËRME Poezia është mjeti im kryesor shprehës. Është mjeti i vetëm dhe më efektiv që unë zotëroj. Kur më pyesin...