HomeKulturëAngelina Jolie dhe Brad Pitt kablejnë punime tradicionale shqiptare

Angelina Jolie dhe Brad Pitt kablejnë punime tradicionale shqiptare

Angelina Jolie dhe Brad Pitt duket se iu pëlqejnë punimet artizanale shqiptare. Thënë kjo, ata kanë blerë një murale të punuar nga Leta Mlogja sipërmarrëse e punimeve artizanale.

E ftuar në “Kafe Shqeto” në Syri Tv, Mlogja ka treguar se fillimisht hapi një biznes të vogël i cili i vinte në ndihmë grave të Shkodrës për t’i punësuar ku më vonë e shtriu këtë biznes edhe jashtë trojeve shqiptare.

Ndër të tjera, ajo ka treguar se njërën nga punimet e saj e ka blerë Angelina Jolie dhe Brad Pitt në Paris, në një muze. Kjo erdhi falë bashkëpunimit të saj me një dizejnatore japoneze, e cila dërgoi muralen në një pre muzeve më të famshëm në kryeqytetin francez.

“Një dizejnatore çoi në një muze në Paris disa punime që i kemi realizuar së bashku. Dhe një murale e punuar nga ne është blerë nga çifti blerë Angelina Jolie dhe Brad Pitt.”-tregoi ajo./Tema/Perspektiva/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments