HomeKulturëDoli nga shtypi numri i ri i revistës “Perspektiva”

Doli nga shtypi numri i ri i revistës “Perspektiva”

Në numrin e ri të revistës për kulturë dhe informim “Perspektiva”, të nr. 220-in me radhë, në formën e saj të pdf dhe të printimit, lexuesit mund të gjejnë tema të ndryshme nga sfera e politikës, kulturës, arsimit dhe humorit.

Gjithashtu, në këtë numër festiv të Revistës “Perspektiva”, lexuesit do të kenë dhuratë Kalendarin e Vitit të Ri 2023.

Redaksia e të vetmes revistë “Perspektiva”, në rajonin e Luginës së Preshevës, që dikur gëzonte statusin e gazetës nacionale me karakter javor, do të jetë një dritare e hapur për të gjithë të interesuarit për bashkëpunim, për ta begatuar këtë medium, të vetëm të, shkruar me tema të ndryshme të karakterit politik, kulturor, arsimor, informativ, etj.

Redaksia

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments