HomeKulturëEkspozita e Kolonisë Artistike “LuginArt”

Ekspozita e Kolonisë Artistike “LuginArt”

Ekspozita e Kolonisë Artistike “LuginArt” i mblodhi artistët nga të gjithë trojet shqiptare, ku për një javë rresht qëndruan dhe realizuan punimet e tyre artistike në Preshevë dhe Bujanoc.

Organizatorja e ekspozitës Leoneta Abdyli, falënderoi të gjithë artistëve që ishin pjesëmarrës në këtë koloni dhe bashkëpuntorin Nexhat Boriçi.

Gjithashtu, organizatiorja falënderoi edhe Këshilli Kombëtar Shqiptar dhe Qeverinë e Republikës së Kosovës që e përkrahën këtë projekt dhe e realizuam së bashku me sukses. /Perspektiva/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments