HomeKulturëEKSPOZITA E NXËNËSËVE NË SHESH TË BUJANOCIT

EKSPOZITA E NXËNËSËVE NË SHESH TË BUJANOCIT

Ekspozita e përbashkët pikturës  e talenteve të rinj nga shkolla fillore “Naim Frashëri” dhe shkolla e mesme “Sezai Suroi” u mbajt në sheshin e qytetit në Bujanocit.

Për nxënësit që ekspozuan punimet e tyre, kjo ngjarje ishte një fillim i mirë.

Fëmijët thonë se i janë mirënjohës organizatës organizative, shoqatës “Dituria”.

Sipas fjalëve të organizatorit kjo mundë të jetë një e arritur creative për të gjithë fëmijët e talentuar nga teritori i komunës së Bujanocit../Bujanovacke/Perspektiva/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments