HomeKulturëEurovision 2023

Eurovision 2023

Numërimi mbrapsht ka filluar. Kjo e premte shënon 40 ditë derisa java e Eurovizionit të nisë me një ceremoni hapjeje të “qilimit bruz” në Liverpool.

Të 37 këngët janë dorëzuar tani, me tekste që trajtojnë gjithçka, nga pushtimi demonik deri te pushtimi i Ukrainës nga Rusia.

Si gjithmonë, cilësia është po aq e qëndrueshme sa një vazo pelte, por ka disa gurë të çmuar në mesin e sulmeve të pashmangshme të baladave të fuqisë.

Ajo që vijon është një përpjekje shumë subjektive për t’i renditur të gjitha. Padyshim që nuk do të jeni dakord, dhe në mënyrë të pashmangshme kam refuzuar të preferuarin e dikujt. Por kjo është bukuria e Eurovizionit: Të gjithë kanë një fjalë dhe mendimi im nuk është më i rëndësishëm se i kujtdo tjetër. (Gjithashtu, unë kam një histori të tmerrshme në parashikimin e fituesit, kështu që ja që.)

Me këtë në mendje, le të argëtohemi pak. Mund të dëgjoni së bashku me një listë dëgjimi të renditur sipas alfabetit në Spotify , në Apple Music ose në YouTube ./Perspektiva/.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments