HomeKulturëManifestimi Tradicional “Dr. Jahi Murati” shpallja e lexuesve më të mirë për...

Manifestimi Tradicional “Dr. Jahi Murati” shpallja e lexuesve më të mirë për vitin 2022

Biblioteka “Mehmet Jusufi” synimin e saj kryesor e ka avancimin ne çdo aspekt, ku si prioritet ka motivimin e lexuesve dhe udhërrëfimin e të rinjve drejtë rrugës së librit dhe dijes.

Udhëheqësia e Bibliotekës “Mehmet Jusufi” dhe stafi i bibliotekës përgëzon lexuesit të cilët rregullisht frekuentojnë bibliotekën dhe lexojnë një numër të konsiderueshëm të librave. /Perspektiva/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments