HomeKulturëPiktorja preshevare në ekspozitën “ura me tri harqe”

Piktorja preshevare në ekspozitën “ura me tri harqe”

Piktorja preshevare Pashije Murseli nga Presheva mori pjesë në Ekspozitën e organizuar në Tetovë me titull “Ura me tri harqe” ku u prezantua me një grafikë shumë interesante e me një teknikë të veçantë.

Pashija kohët e fundit ka diplomuar në Universitetin e Tetovës, Dega Pikturë dhe grafikë me mote maksimale dhjetë.

Në vazhdim adhuruesit e pikturave grafike do të kenë rastin që edhe në qytetin e Preshevës të organizojë një ekspozitë personale, në të cilën do t’i paraqes punimet interesante që i ka bërë kohët e fundit…

/Nacionali/Perspektia/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments