Tetë nga filmat më të mirë të 2023-ës deri më tani

Kritikët e filmit të BBC Culture, Nicholas Barber dhe Caryn James zgjedhin filmat kryesorë të vitit deri më tanipërcjell PerspektivaPress.

Lista përfshin:

1. Saint Omer

https://youtube.com/watch?v=iWw-EyrG5Sw%3Ffeature%3Doembed

2. Close

https://youtube.com/watch?v=6EJGnU2AmV4%3Ffeature%3Doembed

3. John Wick: Chapter 4

https://youtube.com/watch?v=qEVUtrk8_B4%3Ffeature%3Doembed

4. Holy Spider

https://youtube.com/watch?v=27wZZ6O1IBc%3Ffeature%3Doembed

5. The Worst Ones

https://youtube.com/watch?v=xFd09wMre4A%3Ffeature%3Doembed

6. EO 

https://youtube.com/watch?v=rrBeSQbdXmw%3Ffeature%3Doembed

7. Return to Seoul 

https://youtube.com/watch?v=oaPiUlPpRWE%3Ffeature%3Doembed

8. Infinity Pool

https://youtube.com/watch?v=PVnIMvVEkrA%3Ffeature%3Doembed