HomeHumor - ArgëtimUsta Derri gjitholog (Kova me bojë)

Usta Derri gjitholog (Kova me bojë)

Feçkën ngjeu zoti Derr,

ngjiti shpalljet derë më derë:

“Për zanate jam artist:

këpucar, elektricist,

dhe berber, dhe bojaxhi,

profesionet në seri…”

Bojën Derri për çdo ditë

e trazon me kaçavidë.

Të mos i shkojë puna pisk,

fët ia fut kovës një brisk…

  • poezi nga Ferit Lamaj
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments