HomeHumor - ArgëtimME “PRESH” NË DORË

ME “PRESH” NË DORË

Me ngadalë o Zorraxhi

qorrsokak pse ke hy?!

– Pak si mbrapsht ke hip në kalë

Nuk ke frerë, as nuk ke shalë.

Në këtë rrugë s’të shohin sytë

Maskarallëqe deri në fyt:

– Fukarallëk, skamje, mjerim

Fajet vet i ke o trim!

Ke hy llugave me do shokë

Nuk të lënë qime në kokë,

Kanë me të qethur si kasnec

E nga prapa dhe një spec…

Duke të hipur në biznes

Si gjithherë me interes,

– Nxirre këtu, futja atje

Nuk lë vend të hysh në dhe!

Të hysh në dhe për së gjalli

Kur drejtohesh nga çakalli,

– Në politikë dhe në tregti

Zorraxhi, që s’ka si ti!

Spica Metalike

(Ilustrimi marrë nga interneti)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments