HomeHumor - ArgëtimFILMI “DY GISHT MJALTË”  NË PRESHEVË

FILMI “DY GISHT MJALTË”  NË PRESHEVË

Shtëpia e Kulturës “ Abdulla Krashnica” në Preshevë, më 29.02.2024, organizoi premierën e filmit “Dy gisht mjaltë” të Ermal Mamaqit dhe të Elvana Gjatës.

Salla e Madhe e Shtëpisë së Kulturës ishte e mbushur me dashamirë të filmit. Hapjen e këtij eventi e bëri drejtori Kujtim Sadriu i cili ftoi në skenë edhe aktorët të cilët kishin ardhur nga Shqipëria enkas për publikun luginas. Ishte vërtet një nostalgji pasi që pas shumë vitesh u rikthye kino në këtë institucion kulturor.

Në fund, drejtori, Kujtim Sadriu e nderoi njërin nga protagonistët e filmit, Ermal Mamaqin me mirënjohje për sjelljen e këtij filmi në Preshevë.

Organizimin e shfaqjes së filmit e mundësoi ART DECOR B&F  në bashkëpunim me Pallatin e Kulturës në Preshevë. /Perspektiva/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments